Onze
Behandelingen

NANOPOREMet de Nanopore Stylus introduceert Mediderma de laatste nieuwe ontwikkeling in de huidtherapie op de internationale medische markt. Nanopore Stylus is een non-invasief, electrisch, cutanisch, microneedling apparaat dat een antwoord biedt op verschillende huidproblemen: rimpels, striemen, hipo- & hyperpigmentatie, atrofi sche littekens, alopecia. En kan ook ingezet worden op elk deel van het lichaam, zelfs de meest gevoelige zones zoals ogen, lip en nek.

Nanopore Stylus biedt een oplossing voor alle problemen die traditioneel met manuele rollers worden geassocieerd. (pijn, traag herstel, infecties, allergieën,..). Het apparaat omvat een digitale controle eenheid, een ergonomisch handstuk vervaardigd uit Aluminium en steriele Titanium naaldmodules (voor éénmalig gebruik).

UNIEKE VOORDELEN

 • Geen nood aan anesthesie (minder pijn)

 • Geen risico op kruisbesmetting

 • Gegarandeerde veiligheid en hoge tevredenheid

 • Hogere efficiëntie / betere resultaten

 • Minder trauma en ongemak

 • Verzekert huidverbetering

 • Gepersonaliseerde behandelingen

DERMALUX LEDDermaluxTM LED Fototherapie combineert klinisch bewezen golflengtes met de meest recente generatie van LED-technologie om veilige en effectieve resultaten te leveren bij het behandelen van een grote variëteit aan huidproblemen, zonder ongemak of hersteltijd.

Vanaf de eerste behandeling geeft Dermalux™ de huidcellen opnieuw energie zodat een vale huid er weer fris gaat uitzien. Uiteraard zal een behandelkuur betere en langdurige resultaten geven door op een natuurlijke manier de huidverjonging te stimuleren en de herstelprocessen te activeren. Dit leidt tot een vitale en energieke huid die er algemeen gezonder uitziet. LED bevordert de celvernieuwing, en is de oplossing voor tal van huidproblemen.

Dermalux™ LED therapie is daardoor de ideale ondersteunende techniek voor elke medische procedure waarbij huidproblemen worden behandeld.

SPECIFIEKE WERKING

 • Rood licht geeft cellen en hun onderdelen weer energie, laat deze weer optimaal werken. Verder verhoogt het de hydratatie van de huid, versterkte de capillairen, activeert het ATP, stimuleert collageenproductie, werkt anti-bacterieel, vermindert fijne lijntjes en rimpels, kalmeert roodheid en irritatie.

 • Onzichtbaar NIR licht optimaliseert de werking van de celmembranen, verbetert de celcommunicatie, versnelt het genezingsproces van de huid met 80 %, stimuleert elastine, vermindert pigment, voorkomt littekens enz.
 • Blauw licht werkt anti-bacterieel en specifiek bacteriedodend op de P. Acnes bacterie. Verder is het sebum regulerend en heeft het positieve effecten op psoriasis, eczeem en dermatitis.

SKIN ANALYSEREen betere huid start met het juiste advies en daarvoor is een juiste huiddiagnose een must! Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor een snelle en objectieve analyse van de huis met de Skin Analyser. Daarnaast geeft hij ook het beste product-advies voor een mooie en gezonde huid!

MOGELIJKHEDEN

 • Instant diagnose (hydratatie, verhoorning, sebum, poriën, couperose, gevoeligheid, pigmentatie, rimpels)

 • Flits analyse (25 minuten)

 • Beuatyschool (1 uur of anderhalf uur)

MERKENNIEUWSBRIEF

Geef je e-mailadres op, en ontvang alle nieuwtjes van Thing Of Beauty.

ROSITA DE CLERCQ

THING OF BEAUTY

website door geselle.be